ConstruQ

Uw ideale woning

Duurzaam

Uniek

Snel

Comfortabel

Mobirise Website Builder

Woning 10: Landelijk Authentiek

Construq

ConstruQ werkt met een unieke combinatie: houtskeletbouw met een betonnen verdiepingsvloer: het beste van beide werelden met de voordelen van prefab systeembouwen. De kwaliteit is goed, de mogelijkheden qua afwerking en indeling zijn flexibel. Er zijn 12 conceptwoningen uitgedacht, maar deze kunnen geheel naar wensen worden aangepast. Daarnaast is het ook mogelijk om eigen ontwerpen aan te leveren. Zo kun je jouw droomwoning realiseren.

In het concept van ConstruQ zijn er 10 woningen ontworpen door Z-Wonen. Deze woningen worden vervolgens geheel naar de wensen van de klant aangepast. Binnen de standaard bouwstijl van ConstruQ heeft de klant dus nog veel keuzevrijheid. Het is daarnaast zelfs mogelijk om vrije ontwerpen te bespreken.

Woningtypes

Mobirise Website Builder
01: Huize romantiek

De kracht van mooie belijningen en symmetrie. Bij deze woning ligt het accent duidelijk op de hoofdentree met de sierlijke omlijsting, mooi gemarkeerd door de dakkapel erboven.

Mobirise Website Builder
02: Boerderijwoning klassiek
.

Landelijk met een vleugje nostalgie. Deze boerderijwoning met zwart gepotdekselde planken en bakstenen doet klassiek aan. Van oudsher bestaat dit type woning uit een huisdeel en een schuurdeel, waarbij in elk gedeelte een andere roedeverdeling voor de ramen is gebruikt om dit onderscheid nog eens te benadrukken. De tuitgevel met witte windveren maken het plaatje af.

Mobirise Website Builder
03: Notariswoning

Symmetrie is een belangrijk kenmerk van de notariswoning. Een statig bouwwerk door de twee bouwlagen, ondersteund door twee schoorstenen links en rechts op het mooie dofzwarte pannendak. Subtiele decoratie in de gevel in de vorm van metselwerk met rollagen geven deze woonstijl extra allure.

Mobirise Website Builder
04: Jaren dertig

Jaren dertig architectuur in optima forma. De steile kap en grote gootoversteek zijn kenmerkend voor deze bouwstijl. In de kozijnen tref je een horizontale belijning aan, wat deze woning de typische uitstraling van deze bouwperiode geeft.

.

.
Mobirise Website Builder
05: Jaren dertig royaal

Dit is duidelijk de grote broer van de jaren dertig ‘light’ variant. Dezelfde belijning in de kozijnen, dezelfde brede gootoversteek en dezelfde steile kap. Of toch niet? De uitbouw met eenzelfde kap geeft dit woningtype weer een geheel eigen gezicht

Mobirise Website Builder
06: Klassieke allure

Veel aandacht voor detail. De entree met dubbele deur is het stralende middelpunt in dit symmetrische bouwwerk. De klassieke uitstraling geeft deze woning allure.

Mobirise Website Builder
07: Hollands klassiek
Boost Your Ranking

Een boerderij met dat typische oer-Hollandse gevoel. Dat zit voornamelijk in het materiaalgebruik. De zwarte gepotdekselde houten planken en de rieten kap zijn kenmerkend voor deze sfeer. Elementen uit andere periodes geven deze boerderij een eigentijdse uitstraling.

Mobirise Website Builder
08: Eigentijdse luxe
Boost Your Ranking

Deze bouwstijl is indrukwekkend en imposant. Eigentijdse eenvoud in belijning met een bijzondere twist. De verticale roedeverdeling in de raampartijen geeft deze woning een eigen gezicht. De tuitgevel en de extra brede kopgevel zorgen voor extra allure.

Mobirise Website Builder
09: Modern minimalisme
Website Design

Strakke, heldere lijnen en mooi materiaalgebruik. Hier draait alles om de juiste detaillering. Zwarte baksteen wordt afgewisseld met mooie glaspartijen die zorgen voor transparantie. Deze worden omlijnd met zwarte kozijnen die mooi afsteken tegen het strakke stuukwerk. De houten betimmeringen verbinden de vlakken met elkaar en zorgen voor een warm accent.

Mobirise Website Builder
10: Landelijk authentiek
HTML/CSS Coding

Een authentieke schuurwoning met een geheel eigentijdse uitstraling. Dit is landelijk wonen in optima forma. Een dominante kap en typisch kleur- en materiaalgebruik dat mooi past bij een landelijk gebied. Eenvoud en sobere belijning, en daarmee helemaal van nu.

Mobirise Website Builder
11: Trendy tweekapper
Creating Your Brand

Deze hoekwoningen zijn verrassend ruim van opzet. De strakke belijning en fraaie afwerking zorgen voor een moderne en warme look.

Mobirise Website Builder
12: Trendy tussenwoning
Creating Your Brand

Deze trendy tussenwoning vormt de logische schakel tussen de woontypes 11. Aantrekkelijk geprijsd, energiezuinig en duurzaam. De strakke belijning en fraaie afwerking zorgen voor een moderne en warme look.

HTML Code Generator